No items
TOP AANBIEDING
6"PREM BOOT JET BLK*
€ 179,95
€ 159,95

Levering & Garantie

 

Betaling

Bij Onlinefootwear kun je via Ideal betalen. In het betaalscherm kun je aangeven van welke betaalwijze je gebruik wilt maken.

 

Verzendkosten

Bij het bestellen worden er geen verzendkosten in rekening gebracht voor het verzenden binnen Nederland en Belgie. Voor verzending in de rest van Europa  bedragen de verzendkosten 8,50 euro.

 

Levertijd

De levertijd voor bestelling binnen Nederland en Belgie is maximaal 10 werkdagen na ontvangst van je betaling. Natuurlijk zijn wij niet aansprakelijk voor verkeerd ingevulde adres gegevens, dus dubbelcheck het afleveradres op je orderbevestiging.

 

Levergebied

Onze schoenen worden overal in Europa bezorgd, let op afwijkende verzendkosten voor aflevering buiten Nederland en Belgie.

 

Ruilen / Retourneren

Mochten wij niet  juiste schoenen in de juiste kleur en maat hebben verzonden en u meldt dat binnen zeven dagen na aflevering, dan wordt de bestelling kosteloos door ons omgeruild.  Mocht U de schoenen willen omruilen voor een ander model, kleur of maat dan kan dan alleen binnen zeven dagen na aflevering. Uw dient het ontvangen product op eigen kosten te retourneren. Het retouradres is onlinefootwear.nl archangelkade 21 1013 BE Amsterdam

 

Kwaliteitsgarantie

Voordat de door U bestelde schoenen worden verzonden wordt het product door onze deskundige medewerkers op kwaliteit en fabricagefouten gecontroleerd.Kleuren op de foto kunnen afwijken van het origineel. Mocht U ondanks deze controle toch een ondeugdelijk product ontvangen dan kunt u deze binnen zeven werkdagen retourneren. Het product zal dan worden omgeruild voor een ander paar. Mocht dit product niet meer op voorraad zijn dan kunt u een ander product kiezen of u kunt het aankoopbedrag voor 100%  terug krijgen.

 

Contact gegevens

Onlinefootwear.nl is een onderdeel van Koning Nieuwendijk BV

Archangelkade 21

1013 BE Amsterdam

E-mail [email protected]

KvK-nummer 33251073

BTW-nummer NL804955402b01